Massiv egetræsramme – Bred (20 mm) – 50×50 cm

349,00 kr.1.299,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


50×50 egetræsramme i massiv egetræ af høj kvalitet. Rammen 20 mm bred og 20 mm dyb. Du kan også købe 50×50 egetræsrammer med en smal 12×18 mm ramme her. 50×50 er de eneste kvadratiske rammer, som du kan med enten en smal eller bred ramme online. 70×70 og 60×60 rammer sælger vi kun online med den brede ramme. 40×40 og 30×30 rammer er med den smalle ramme.

Glas
Når du køber en ramme hos os, skal du vælge hvilken af de fire typer glas du ønsker til din ramme. Normalt glas, akrylglas (plexiglas), refleksfrit glas eller museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. Museumsglas anbefaler vi altid til de værdifulde litografiske værker, som vi sælger her på PlakatKunst.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap inde i selve billedrammen. Passepartout sætter fokus på selve plakaten, og den måde som en passepartout er skåret på, sikrer at din passepartout ikke kaster nogen skygge på din plakat. Vi forhandler kun hvid passepartout her på PlakatKunst, som passer til plakater i størrelserne 40×40, 30×30 og 20×20 cm. Hvis du ønsker passepartout i enn anden farve eller størrelse, er du dog velkommen til at kontakte os.

Hvis du har en 50×50 plakat, som du ønsker indrammet med passepartout, så bør du se på vores udvalg af 70×70 rammer eller 60×60 rammer.