Massiv egetræsramme – Bred (20 mm) – 60×60 cm

399,00 kr.1.349,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


60×60 cm danskproduceret egetræsramme med massiv egetræ af høj kvalitet. Rammen er 2 cm bred og 2 cm dyb, hvilket gavner denne kvadratiske egetræsramme i forhold til både stabilitet og æstetik.

Glas
Når du køber en ramme hos PlakatKunst, skal du vælge hvilket glas du ønsker. Vi tilbyder normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), refleksfrit glas og museumsglas. Skal du bruge rammen til et billede, som du gerne vil passe godt på, anbefaler vi museumsglas, da det giver den bedste beskyttelse mod UV stråler.

Passepartout
Du bør overveje, om din plakater skal indrammes med en passepartout, der er en hvid ramme af pap inde i selve billedrammen. Til denne 60×60 billedramme tilbyder vi kun hvid passepartout som passer til plakatstørrelserne 50×50 cm, 40×40 cm og 30×30 cm. Har du en 60×60 cm plakat, som du ønsker at indramme med passepartout, skal du kigge på vores 70×70 rammer, som du kan købe med en passepartout som passer til 60×60 plakater. Vi kan dog også godt lave rammer i andre størrelser, men passepartout som passer til 60×60 cm plakater. Hvis du har specielle ønsker til farve eller størrelse, skal du bare kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier