Massiv egetræsramme – Smal (12 mm) – 50×50 cm

319,00 kr.1.269,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Elegant 50×50 egetræsramme med en 12 mm bred ramme som er 18 mm i dybden. Du kan også købe en 50×50 egetræsramme som er 20 mm bred og 20 mm dyb her. Vores egetræsrammer er lidt dyrere end de andre slags rammer, da rammerne er i massiv eg hele vejen igennem. Dette materiale er betydeligt dyrere, men vi sparer selvfølgelig også den forarbejdning og maling som benyttes på de øvrige rammer.

Glas
Vi er glade for at kunne tilbyde fire slags glas til din egetræsramme: Normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), refleksfrit glas eller museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil bevare i lang tid, anbefaler vi eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. Dette er især relevant hvis rammen har får solens lys på sig i løbet af dagen.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap, som bringer plakaten i fokus, og sørger for at der ikke kastes skygge på plakaten. Her i webshoppen tilbyder vi kun hvid passepartout, som passer til 40×40, 30×30 eller 20×20 billeder. Vi kan dog levere mange flere farver og størrelser, hvis du kontakter os.

Har du en 50×50 cm plakat, som du gerne vil have i en ramme med passepartout, så skal købe en 70×70 ramme eller 60×60 ramme. Begge formater kan købes med en passepartout til plakater med størrelsen 50×50.