Menton – Fête du Citron

25.000 kr.

Designer: Fezzié
Årti: 1950’erne
År: 1957
Dimensioner: 56,5 x 96 cm
Litografisk trykt af: Imp. de L’Eclarieur de Nice
Land: Danmark, Norge, Spanien
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Meget sjælden plakat fra den franske by Menton, som ligger ved Middelhavet og har omkring 315 solskinsdage om året. Citroner kan dyrkes året rundt i Menton, og der afholdes en stor citron festival hver år i februar. Denne smukke plakat promoverede netop den festival i 1957.

Der er lavet mange smukke Menton plakater, men denne plakat har vi aldrig set før og den er heller ikke til at finde andre steder på internettet.

Vi er ikke sikre på kunstnerens navn, men der står tilsyneladende Fezzié. Se det sidste billede.

Stand: 9/10 – Lidt patina og tre horisontale folder.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

SKU: 260 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier