MS. Oranje – Nederland Line

32.000 kr.

Designer: Jean Walther
Årti: 1930’erne
År: 1939
Dimensioner: 63 x 101 cm
Land: Frankrig, Holland
Udgivet af: Nederland Line
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Eftertragtet skibsplakat fra 1939 af det hollandske skibsrederi Nederland Line med skibet MS Oranje, som promoverede rejser fra Nice, Frankrig, til de eksotiske destinationer Sri Lanka, Malaysia og Hollandsk Østindien, som var en koloni der eksisterede fra 1800-1949 og nu udgør Indonesien. Der nævnes også omladning til Australien og Fjernøsten, som er en sammenfattende benævnelse af de asiatiske lande længst mod øst, herunde Kina, Japan og Korea.

Plakaten har vi set før i forskellige variationer, men denne franske udgave har været solgt for mest, og vi har aldrig set en udgave i denne ekseptionelt gode tilstand. Der er en meget lille afrivning nederst i det hvide område, og en smule misfarvning i det hvide. Men ellers er plakaten i perfekt stand.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier