Natscene | Det Østasiatiske Kompagni

7.200,00 kr.

Designer: Dalsgaard
Årti: 1950’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 62 x 100 cm
Litografisk trykt af: F.E. Bording
Land: Danmark
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk natscene med et skib, der bliver mødt af en båd i en eksotisk østlig havn. Anløbshavnene er fremhævet som stjerner på himlen.

Aktieselskabet Det Østasiatiske Kompagni, ØK i daglig tale var et handelsselskab stiftet af H.N. Andersen i 1897. Selvskabet var i 1970 Skandinaviens største virksomhed målt på omsætning, og havde, da selskabet var på toppen i 1970’erne, flere end 40.000 medarbejdere. Oliekriserne i 1970’erne ramte desværre selvskabet hårdt. I 1981 havde selvskabet en gæld på flere millarder, hvilket resulterede i en række frasalg. I 1993 solgte ØK alle rederiaktiviteter til Maersk. I 2014 var der kun en international flytteforretning tilbage.

Plakaten har en lille smule patina, men vi anser standen for at være perfekt. 10/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier