Om PlakatKunst

De fleste hjem har plakater hængende, men det er oftest billige genprints som folk køber til et par hundrede kroner, bruger i en tid og smider ud når de er blevet kedelige. Det er et billigt alternativ til ægte kunst, især hvis man ikke vil nøjes med middelmådig kunst. Men da der er tale om en brug-og-smid-væk kultur, er den billige pris en udgift for noget midlertidigt, og bestemt ikke bæredygtigt.

Originale vintage plakater – Ægte plakatkunst

De plakater som du finder på plakatkunst.dk er ikke genoptrykte, men plakater fra det originale optryk som har en værdi, der ikke falmer over tid – tværtimod. At købe ægte plakatkunst er en investering, og en industri på lige fod med fx malerkunst. På auktionshuse i hele verden handles der udsøgte plakater fra en svunden tid, til priser som ikke står tilbage for den øvrige kunst. Det fremgår også at priserne på mange af vores dyreste plakater. Priser som er vurderet ud fra mange års erfaring og ekspertise fra både vores egne eksperter i samråd med sælgerne af plakaterne. De fleste plakater som du finder her, finder du ikke til salg andre steder i verden. Så hvad er den korrekte pris? Vi tør godt sige, at du laver en god investering ved at købe hvilken som helst af vores plakater. Priserne er ikke sat for højt, da både sælger og plakatkunst.dk ønsker at få solgt plakaterne.

Baskerkysten-plakaten 4
Royal Mail Lines plakat 1

Vores mission

På glemte lofter og i private samlinger findes der historiske plakater af høj værdi. Det er vores vores mission, at give ejerne mulighed for at sælge deres plakatkunst til almindelige hjem til en fair pris, og generelt sikre en sikker overførsel af både pengene og plakaterne.

Hvordan fungerer det?

Har du en plakat som du gerne vil sælge, vil vi vurdere plakaten og placere den i vores webshop for 149 kr per plakat. Når en køber ønsker at købe plakaten, foretager køberen sin betaling i vores sikre webshop. Vi sender dernæst ordreinformationerne til sælger, som afsender plakaten til køber den efterfølgende dag efter vores høje standarder for både indpakning og leveringsfirma. Når køber har modtaget ordren, hvilket vi ved via leveringsfirmaet, frigiver vi betalingen til sælger. En betaling som for sælger oftest vil være skattefri, da der er tale om en personlig samling.

Et gebyr på 5% af salgsprisen går til plakatkunst.dk. Derudover kommer der 2% i gebyr til betalingsudbyderen.

Navigation
Lukk

Kurven

Lukk

Ønskelisten

Siste sete

Close

Velkommen!

Et passord vil bli sendt til din e-postadresse.

Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Har du allerede en konto?

Lukk

Lukk

Kategorier