Norge Sommersesong

14.000 kr.

Designer: Benjamin Blessum
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 101 cm
Land: Norge
Udgivet af: Norske Statsbaner
Printet af: A. Wørner Lito. Officin
Tilstand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Man kan godt se, at denne plakat ikke blev printet i sidste uge, men der er ingen deciderede skader på plakaten. Det er meget svært at finde originale vintage plakater i bedre stand.

Denne norske rejseplakat er faktisk udgivet af de Norske Statsbaner, men viser også et flot skib, hvilket putter den i to af de mest værdifulde kategorier – toge og skibe. Derudover er det bare en virkelig flot med den smukke norske natur med bjerge og fjord. Det eneste som gør at denne plakat ikke er dyrere, er at den ikke er helt så sjælden som mange af vores andre plakater. Det er dog usandsynligt at den nogensinde bliver udbudt i denne fine stand igen!

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne gamle original til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med specialmål og museumsglas, der beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier