Norge Sommersesong

14,000 DKK

Designer: Benjamin Blessum
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 101 cm
Land: Norge
Udgivet af: Norske Statsbaner
Printet af: A. Wørner Lito. Officin
Tilstand: 10/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Man kan godt se, at denne plakat ikke blev printet i sidste uge, men der er ingen deciderede skader på plakaten. Det er meget svært at finde originale vintage plakater i bedre stand.

Denne norske rejseplakat er faktisk udgivet af de Norske Statsbaner, men viser også et flot skib, hvilket putter den i to af de mest værdifulde kategorier – toge og skibe. Derudover er det bare en virkelig flot med den smukke norske natur med bjerge og fjord. Det eneste som gør at denne plakat ikke er dyrere, er at den ikke er helt så sjælden som mange af vores andre plakater. Det er dog usandsynligt at den nogensinde bliver udbudt i denne fine stand igen!

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne gamle original til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med specialmål og museumsglas, der beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier