Orient Line til Australien, Italien, Egypten & Ceylon

17.500 kr.

Designer: Herbert Kerr Rooke
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 101,5 cm
Udgivet af: Orient Line
Land: Storbritanien, Australien
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk og meget sjælden skibsplakat fra begyndelsen af 1930’erne af Orient Line, som med denne litografiske plakat promoverede rejser til Australien, Italien, Egypten og Sri Lanka (Ceylon).

Orient Line – også kendt som The Orient Steam Navigation Company – var et britisk rederi med rødder tilbage til 1797. Fra begyndelsen af det 20. århundrede startede en sammensmeltning med P&O, som blev 51% aktionær i 1919 og som helt overtog Orient Line i 1966.

Plakaten har kun en enkelt fold under billedet og en masse patina. Næsten perfekt stand. Denne plakat finder du ikke til salg andre steder på internettet, og de få gange den er set på markedet har standen været meget dårlig. Det er mere end usandsynligt at denne plakat nogensinde dukker op i denne perfekte stand igen.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier