Paris 1937 – Exposition Internationale

7.500 kr.

Designer: Jean Carlu
Årti: 1930’erne
År: 1937
Dimensioner: 62 x 100 cm
Land: Frankrig
Udgivet af: Ministère du Commerce et de l’Industrie
Printet af: Imp. Bedot et Co. Paris
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Interessant original fra Exposition Internationale des Arts et Techniques dans la Vie Moderne eller bare Exposition Internationale som var en verdensudstilling afholdt i Paris i 1937. 52 lande deltog, herunder den den symbolske konfrontation mellem det Nazistiske Tyskland og den Kommunistiske Sovjetunion. Den spanske udstilling vakte også opmærksomhed, da udstillingen fandt sted under den spanske borgerkrig.

Dette er en mulighed for at få en historisk plakat til dit hjem til en overkommelig pris. At prisen ikke er højere, skyldes primært at den ikke er så sjælden som mange af vores andre originale vintage plakater.

Plakaten har en mindre revne i bunden, små ridser i siderne og generel patina. Men en flot 8/10.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

 

SKU: 111 Categories: , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier