Paris – Le Havre – New York

31.000 kr.

Designer: Albert Sebile
Årti: 1920’erne
År: 1922
Dimensioner: 108 x 81 cm
Litografisk trykt af: F. Champenois, Paris
Udgivet af: Compagnie Générale Transatlantique
Land: Frankrig, USA
Stand: 7/10

Ikke på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Stor og charmerende rejseplakat fra 1922 som bare emmer af historie. Denne originale plakat promoverede rejser med skib fra Frankrig til USA i 1920’erne.

Skibet på plakaten er det famøse SS France fra 1910, som var et fransk skib, der sejlede til USA under Compagnie Générale Transatlantique, i daglig tale kendt som CGT eller “French Line”. Hun fik senere tilnavnet “Versailles of the Atlantic”, som en henvisning til hendes overdådige indretning, der afspejlede det berømte Versailles palads uden for Paris.

Stand: 7/10 – Stor afrivning i højre hjørne, folder og en masse patina

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier