Billedramme i lyst træ – Bred (20 mm) – Specialmål

1,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smuk plakatramme i lyst træ med lige præcis de mål, som du ønsker. Rammen er 2 cm bred og 3 cm dyb, hvilket giver et eksklusivt udtryk og rigtig god stabilitet selv til meget store rammer. Vi kan også levere en smal udgave af den lyse træramme som er 15×15 mm, men anbefaler ikke denne profil til rammer større end 50×70 cm, da den er meget mere ustabil ift. både indramning, ophæng og især fragt. Hvis du ønsker den smalle ramme, skal du bare kontakte os.

Glas

Når du køber en ramme hos PlakatKunst skal du vælge glas. Vi tilbyder både akrylglas (også kaldt plexiglas, som er det mest holdbare) samt tre forskellige slags ægte glas: almindelig glas, refleksfrit glas og det eksklusive museumsglas. Skal du bruge rammen til et af de værdifulde litografier, som du har købt på PlakatKunst, anbefaler vi helt klart museumsglas, da det giver den optimale beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand og værdi bedst muligt.

Passepartout

Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvide passepartout i bredden 5 eller 10 cm til vores rammer på mål, men hvis du har andre ønsker til farve eller udskæring, skal du bare kontakte os.

Specialmål er dyrere end standardmål

Selvom alle vores rammer produceres på bestilling, er rammer efter specielle mål dyrere end rammer med standardmål. Sørg derfor for at den ramme du ønsker at bestille, ikke allerede findes i vores sortiment:

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier