Ramme i lyst træ – Bred (30mm) – Specialmål

799 DKK2,939 DKK

Ryd
+ -

Har du både en plakat og denne ramme i din bestilling, tilpasser vi rammen til den plakat som du har bestilt. Køber du rammen her til et andet formål, skal du sende en e-mail til support@plakatkunst.dk og fortælle os hvilke mål rammen skal have.

Dette er en rigtig flot ramme i lyst træ med en bred 30mm ramme i præcist den størrelse som du efterspørger. Priserne her forudsætter at størrelsen er større end 50×70 og mindre end 110×140, hvilket gælder for alle plakaterne som du finder her på plakatkunst.dk. Har du andre behov er du velkommen til at kontakte os på support@plakatkunst.dk, så får du en pris. Der er ikke en opgave som vi ikke kan løse.

Glas
Du kan vælge mellem tre forskellige slags glas: Plexiglas (mest holdbart), Almindelig glas, Refleksfrit glas og Museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat som du har købt på plakatkunst.dk anbefaler vi helt klart museumsglas, da det giver den optimale beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand og værdi bedst muligt.

Passepartout
Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvide passepartout, men hvis du har andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi nok godt finde en løsning.

SKU: ramme-specialmaal-1-1-1 Categories: , , , ,
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier