Randers – Rejs til Niels Ebbesens by

3.600,00 kr.

Designer: Sven Henriksen
Årti: 1930’erne
År: 1930
Dimensioner: 52 x 75 cm
Land: Danmark
Udgivet af: ?
Printet af: Winther & Winther
Tilstand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Rejseplakat der promoverer rejser til Niels Ebbesens by Randers. Niels Ebbesen(født 1308 – død 1340) var en dansk lavadelsmand, som blev nationalhelt, da han dræbte grev Gerhard 3. af Holsten (den kullede greve) i 1340. Drabet fandt sted i den kongeløse tid, hvor Danmark var pantsat til tyske grever.

Denne vintage plakat er ikke til salg andre steder på internettet, og tilstanden er ekseptionel af en original vintage plakat. Det er selvfølgelig tydeligt at plakaten her ikke blev printet igår, og der er nogle virkelig små ridser i toppen, men plakaten fremstår så flot som man kunne ønske sig med en smuk patina.

Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier