Rejs til Lemvig, Bovbjerg, Harboøre og Thyborøn

5.800,00 kr.

Designer: Hans Brygge (1885-1979)
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 62 x 100cm
Land: Danmark
Udgivet af: Lemvig Turist
Printed af: Gadgaard Nielsen Bogtrykkeri – Lemvig
Tilstand: 6/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Vi giver kun plakatens tilstand 7/10, da man godt kan se at plakaten er langt fra ny. Der er mindre folder og en del ridser i siderne, men vi synes bare at slidtagen giver plakaten charme.

Denne farverige originale vintage plakat promoverer Lemvig som et turistmål. Lemvig er en 750 år gammel købstad. Et af landemærkerne i Lemvig er bykirken fra det 13. århundrede. Den gamle bydel ligger mellem Limfjorden, bakker og en sø. Plakaten nævner også landsbyerne Bovbjerg, Harboøre og Thyborøn.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV, så du kan bevare plakatens farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier