Res til Tyresö – 18 km från Stockholm

12.000 kr.

Designer: Sven Erik Skawonius
Årti: 1930’erne
År: 1934
Dimensioner: 70 x 94 cm
Land: Sverige
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden svensk rejseplakat af Sven Erik Skawonius (1908 – 1981) fra 1934, som promoverer Tyresö, som er en kommune ligger i Stockholms län i Södermanland i Sverige. Kommunen ligger ved Østersøens kyst. Plakaten viser en vogn trukket af heste på vej til Tyresö slot.

Udover et enkelt eksemplar på et svensk museum, har vi aldrig set denne plakat før.

Stand: 9/10 – Lidt slidtage i siderne men ellers perfekt stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 70 x 94 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan erstattes, men det kan disse originale plakater ikke.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier