Rigi-Bahn: Luzern – Vierwaldstätter-see – Vitznau

52.500 kr.

Designer: Anton Reckziegel
Årti: 1900’erne
År: 1909
Dimensioner: 64 x 100 cm
Land: Schweiz
Udgivet af: Rigi-Bahn
Printet af: Hubacher & Co.
Tilstand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Plakaten er over 100 år gammel, men stadig i fortrinelig tilstand. Der er lidt ridser osv, men det giver kun plakaten charme, og det er usandsynligt at denne plakat nogensinde bliver sat til salg i samme stand igen. Farverne står rigtig skarpt!

Togplakater er nogle af de absolut mest værdifulde vintage plakater. Denne flotte plakat fra 1907 er lavet af Anton Reckziegel i starten af vinterturismen. Denne smukke litografi viser Rigi tandhjulbanen midt i et malerisk vinterlandskab med bjergtoppene Rigi-Rotstock, Rigi-First og Rigi-Kulm og Dossen i baggrunden. Det blanke område nederst i venstre hjørne gør plads til vinterplanen for Rigibahn, hvilket betyder at plakaten aldrig har været taget i brug af Rigi-Bahn, hvilket forklarer den fortrinelige tilstand. Dette er et elegant værk fra den gyldne tidsalder af det 20. århundredes schweiziske plakatkunst.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

SKU: 28 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier