Rigi-Bahn: Luzern – Vierwaldstätter-see – Vitznau

52,500 DKK

Designer: Anton Reckziegel
Årti: 1900’erne
År: 1909
Dimensioner: 64 x 100 cm
Land: Schweiz
Udgivet af: Rigi-Bahn
Printet af: Hubacher & Co.
Tilstand: 8/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Plakaten er over 100 år gammel, men stadig i fortrinelig tilstand. Der er lidt ridser osv, men det giver kun plakaten charme, og det er usandsynligt at denne plakat nogensinde bliver sat til salg i samme stand igen. Farverne står rigtig skarpt!

Togplakater er nogle af de absolut mest værdifulde vintage plakater. Denne flotte plakat fra 1907 er lavet af Anton Reckziegel i starten af vinterturismen. Denne smukke litografi viser Rigi tandhjulbanen midt i et malerisk vinterlandskab med bjergtoppene Rigi-Rotstock, Rigi-First og Rigi-Kulm og Dossen i baggrunden. Det blanke område nederst i venstre hjørne gør plads til vinterplanen for Rigibahn, hvilket betyder at plakaten aldrig har været taget i brug af Rigi-Bahn, hvilket forklarer den fortrinelige tilstand. Dette er et elegant værk fra den gyldne tidsalder af det 20. århundredes schweiziske plakatkunst.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 28 Kategorier: , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier