Rio, New York och Västindien – Svenska Amerika Linien

39.000 kr.

Designer: Ake Rittmark
Årti: 1930’erne
År: 1937
Dimensioner: 62 x 100 cm
Land: Sverige
Udgivet af: Svenska Amerika Linien
Printet af: Isacson
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden, svensk art deco plakat fra 1937 af Ake Rittmark for Svenska Amerika Linien, som promoverede rejser med skibet Gripholm til Rio, New York og Vestindien fra januar til marts 1937. Det svenske rederi startede med ruter mellem Göteborg og Nordamerika. Rejser til Rio var på denne tid en eksklusive oplevelse kun forbeholdt meget rige svenskere, der også havde tiden til den lange rejse med skib.

Plakaten har minimale folder, lidt patina og en relativt ubetydelig flænge øverst i venstre hjørne. Dette er en meget sjælden plakat, og den dukker nok aldrig op i så god stand igen. Vi har før set et enkelt eksemplar med fransk tekst. Denne version med den svenske tekst til det svenske folk har vi ikke set før.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier