Rudyard Kipling – Verdens mest læste forfatter

11.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 60,5 x 84,5 cm
Udgivet af: Gyldendal
Land: Danmark
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Meget flot og meget orange plakat som på dansk promoverer Rudyard Kipling som “Verdens mest læste forfatter”. Plakaten bærer teksten: Ikke alene Englands, men Verdens mest læste forfatter. Han Bøger kommer nu på Dansk i en ny billig Udgave og med nye Oversættelser. Joseph Rudyard Kipling (1865 – 1936) var en engelsk forfatter og digter, bedst kendt i Danmark for sin børnebog Junglebogen, som først blev udgivet på engelsk i 1894, illustreret blandt andre af Kiplings far. Kipling var født i Britisk Indien (Mumbai) og havde her tilegnet sig viden om junglen. Han blev som den første britiske forfatter tildelt nobelprisen i 1907.

Dette er en meget sjælden plakat som vi aldrig har set før, selvom vi kender til et enkelt eksemplar på Dansk Plakatmuseum. Vi kan ikke finde plakaten andre steder på internettet.

Vi ved ikke hvornår denne plakat er fra, men vi ved at den er fra før 1948, hvor man i Danmark stoppede med at skrive navneord med stort forbogstav. Vi gætter på at plakaten er fra 1930’erne.

Stand: 8/10 – Kalkplet, kantrevner, stor revne i toppen og lidt patina.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 60,5 x 84,5 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier