Ruinas Jesuitas de San Ignacio

21.000 kr.

Designer: W. C. Murrie
Årti: 1920’erne
År: 1929
Dimensioner: 70 x 100 cm
Land: Argentina
Udgivet af: Ferrocarril Nordeste Argentio
Printed af: Galeria Güemes Buenos Aires
Tilstand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Plakatens tilstand er rigtig god, men den får kun 8/10, da plakaten har små flænger i siderne og en stor i toppen – som vist på billederne. Skader som kan udbedres, hvis man ønsker det.

Du finder ikke denne originale vintage plakat andre steder på internettet.

San Ignacio Miní var en jesuitemission grundlagt i begyndelsen af ​​det 17. århundrede for at evangelisere den indfødte Guarani i den argentinske provins Misiones. Denne argentinske rejseplakat er også i kategorien togplakater, da den er udgivet af det nordøstlige argentinske jernbaneselvskab.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV, så du kan bevare plakatens farver og værdi.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier