Samsø – Det Nye Turistland

8.500 kr.

Designer: Jens Djelbo
Årti: 1920’erne
Dimensioner: 47 x 68 cm
Litografisk trykt af: Andersen & Bruuns Fabh.
Land: Danmark
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Utroligt smuk Samsøplakat, som også er utroligt sjælden. Vi har aldrig set denne plakat før, bortset fra i en gammel bog. Den kan heller ikke findes andre steder på internettet. Vi har kun et enkelt eksemplar af denne plakat, og da plakaten er i stort set perfekt stand, er det klart at vi her har en meget speciel plakat. Desværre ved vi ikke hvornår denne plakat er fra, men vi gætter på 1920’erne, da DSB i 1920’erne udgav lignende plakater, som promoverede statsbanernes 8-dages kort.

Stand: 9/10 – En lille revne i toppen og patina.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 47 x 68 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

SKU: 289 Categories: , , , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier