Savoie Dauphiné

3.700,00 kr.

Designer: Jean Dollfus
Årti: 1920’erne
Årstal: 1928
Dimensioner: 78,5 x 108 cm
Litografisk trykt af: L’Institut Cartographique de Paris
Land: Frankrig
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Savoie er et fransk departement, beliggende i regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Hovedbyen hedder Chambéry. Dauphiné var en tidligere fransk provins, der havde Grenoble som hovedby. Dauphiné betyder delfin, og der var delfiner i Dauphinés flag og våbenskjold. De mest kendte byer på dette kort er Grenoble, Chambéry, Valence, Bourg og de schweiziske byer Genève og Lausanne.

Kortet er en del af en større samling af franske kort, designet af Jean Dollfus.

Stand: 8/10 – Kortet har kun lidt patina og kantrevner.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til kortets store 78,5 x 108 cm format.

SKU: 276 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier