Seaside resorts – Frankrig

5.000 kr.

Designer: Willy Ronis
Årti: 1950’erne
Årstal: 1952
Dimensioner: 60,5 x 98 cm
Udgivet af: Den Franske Regering
Land: Frankrig
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden fransk fotoplakat fra 1952 med en strand og solbadende turister. Plakatens flotte blå og sandfarvede nuancer gør den virkelig flot. Fotografiet er naturligvis ret pixeleret, da kvaliteten ikke var til mere i 1950’erne, men det vidner blot om plakatens alder og historie.

Vi har set denne plakat før med fransk tekst til lidt billigere pris, men denne engelske version har vi aldrig set før, og engelsk er næsten altid det mest værdifulde sprog når det gælder originale vintage plakater. Eftersom plakaten er i absolut perfekt tilstand, har vi her en meget unik plakat.

Stand: 10/10 – Perfekt stand

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats 60,5×98 cm format.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier