Skirejser til Polen

12.000,00 kr.

Designer: Osiecki & Skolimowski
Årti: 1930’erne
År: 1936
Dimensioner: 62,5 x 100 cm
Land: Polen
Udgivet af: De Polske Statsbaner
Printet af: Ukendt
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden polsk rejseannonceplakat fra 1938 henvendt til danske turister, med et design af Stefan Osiecki (1902-1977) og Jerzy Skolimowski (1907-1985) som viser en flot polsk kvinde foran de polske snebjerge med en svævebane under den blå himmel.

Denne polske plakat kan findes andre steder med engelsk tekst til cirka samme pris, men denne danske version har vi aldrig set før. At plakaten er så sjælden burde måske gøre den dyrere, men det danske marked for originale vintage plakater er også mindre end det engelske.

Udover tre folder, som burde udjævnes i en ramme, er plakaten i upåklagelig tilstand.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af flotte rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier