Sort aluramme – Smal (9 mm) – 70×70 cm

399,00 kr.1.760,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


70×70 cm sort aluramme som kun er 9 mm bred. Vil du have en smal sort rammer i dette format, skal du vælge denne aluminiumsramme. Smalle trærammer er ikke stabile nok i de store formater.

Glas
Vi tilbyder fire typer glas, alle glas af høj kvalitet med hver deres fordel. Med ægte glas får du det klareste glas til en billig pris, selvom vores museumsglas også virker ligeså usynligt, selv med den optimale UV-beskyttelse. Vores refleksfrie glas er også ægte glas, og ikke plexiglas som hos mange andre rammeshops. Vil du gerne have glas som ikke kan gå itu, skal du vælge akrylglas, også kaldt plexiglas, som er dog ikke er ligeså klare som ægte glas. Det er dog ikke noget, som man lægger mærke til når der er et billede i rammen.

Passepartout
Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Til denne sorte 70×70 aluramme kan du tilkøbe hvid passepartout, som passser til plakater med størrelsen 60×60 cm, 50×50 cm eller 40×40 cm. Kontakt os hvis du har andre ønsker til din passepartout.