Sort træramme – Bred (20 mm) – 60×80 cm

479,00 kr.1.840,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot træramme i sort træ med glat, mat overflade. Rammen er 2 cm bred og 3 cm dyb. Vi anbefaler ikke trærammer i 60×80 størrelsen med smallere rammer pga. stabiliteten. Vil du have en smallere ramme skal du fx se på vores sorte aluminiumsrammer.

Glas
Du kan vælge mellem fire forskellige slags glas: Akrylglas (plexiglas, mest holdbart), Normalt glas, Refleksfrit glas eller Museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat som du har købt på plakatkunst.dk anbefaler vi museumsglas, da det giver den bedste beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand og værdi bedst muligt.

Passepartout
Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Til denne sorte 60×80 cm træramme kan du tilkøbe passepartout, som passser til plakater med størrelsen 50×70 cm (B2) eller 40×50 cm. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvide passepartout. Hvis du har specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi nok godt finde en løsning.