Sort træramme – 100×140 cm

1.369,00 kr.3.619,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sort 100×140 ramme med en mat sort lakering, som har en helt glat overflade uden træets struktur. Vi foretrækker selv denne sorte billederamme, men du kan også købe rammen bede efterfølgende skrive til os på support@plakatkunst.dk og bede om at få rammen – til samme pris – med træets struktur synlig. 100×140 cm er det største format, som vi forhandler. Vi kan godt levere større rammer, men så skal de afhentes på vores adresse i Aarhus, Danmark.

Bæredygtig træ

Alle vores trærammer er lavet af FSC certificeret træ fra bæredygtige skove. Vores rammeproducent er dog endnu ikke FSC certificeret, og indtil det sker, kan vi ikke bryste os af at være FSC certificeret billedrammeforhandler. Trærammen som vi benytter til de sorte 100×140 rammer, er 2 cm bred og 3 cm dyb, hvilket giver den perfekte balance mellem udtrykket og stabiliteten.

Glas

På PlakatKunst.dk anbefaler vi at du køber en 100×140 ramme med plexiglas, eftersom ægte glas (inkl. refleksfrit glas og museumsglas), er meget mere sårbart under både transport og ophæng. Plexiglasset som vi forhandler ligner næsten ægte glas, når foliet er fjernet, og rammen hænger med en plakat på væggen. Det kræver et skarpt øje at se forskellen.

Passepartout

Passepartout er et stykke hvidt pap af lækker kvalitet, som vi har skåret med en vinkel, der ikke kaster skygge på plakaten eller billedet. Til vores sorte 100×140 plakatrammer kan du tilkøbe en passepartout, der passer til plakater med størrelserne A0 (84,1×118,9 cm) eller 70×100 cm. Hvis du ønsker passepartout med en anden størrelse, udskæring eller farve, skal du bare kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier