Sort træramme – Bred (20 mm) – Specialmål

1,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sorte trærammer på mål med to slags mat sort lakering af vælge mellem. Vi foretrækker den glatte overflade som dækker træets struktur helt, og bruger derfor kun dén til vores standardrammer. Ønsker du at se træets struktur i den sorte træramme, kan den kun købes her i shoppen.

Begge rammer er 2 cm bred og 3 cm dybe, hvilket giver et eksklusivt look og virkelig god stabilitet til selv de store rammer. Vi kan også levere en 15×15 mm smal udgave af begge sorte trærammer, men anbefaler kun denne profil til rammer som er mindre end 50×70 cm, da den smalle ramme er meget mere ustabil ift. både indramning, ophæng og ikke mindst fragt. Hvis du ønsker den smalle ramme, skal du bare kontakte os. Prisen er den samme.

Glas

Vælg mellem akrylglas (også kaldt plexiglas, som er det mest holdbare) eller én af de tre forskellige slags ægte glas som vi tilbyder: almindelig glas, refleksfrit glas og det eksklusive museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat som du holder kært, bør du nok vælge museumsglas, da det beskytter bedst mod UV-stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand optimalt.

Passepartout

Det kan virkelig være flot at indramme et billede eller plakat med passepartout, som er et stykke pap af høj kvalitet, med en udskræring i midten som skåret i en vinkel er sikrer at der ikke kastes skygge på plakaten. Her i webshoppen kan du kun købe hvid passepartout som er 5 eller 10 cm bred (til rammer på mål), men ønsker du en anden farve eller udskæring, er du velkommen til at kontakte os.

Specialmål er dyrere end standardmål

Alle vores billedrammer produceres først når vi har modtaget en bestilling, men rammer på mål er dyrere end rammer med standardmål. Dette specialmål-produkt tager dog ikke højde for at nogle rammer er standard-mål. Køber du fx en B2 ramme (50×70 cm) her, vil den derfor være dyrere end hvis du finder den under vores 50×70 rammer. Sørg derfor for at de mål du ønsker, ikke allerede er en del af vores standardsortiment:

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier