Sort træramme – Bred (20 mm) – 50×50 cm

329,00 kr.1.279,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


50×50 billedramme med en mat sort lakering og en glat overflade. Rammen er 20 mm bred og 30 cm dyb. Du kan også købe sorte 50×50 rammer med en smal 15×15 mm ramme her. 50×50 er den eneste kvadratiske ramme, som vi tilbyder online med både en smal og bred ramme. De størrere kvadratiske rammer 70×70 og 60×60 kan du kun købe i den brede version online, mens vi bruger smallere rammer til de mindre kvadratiske rammer 40×40 og 30×30.

Glas
Når du køber en af vores rammer, skal du vælge glas. Du kan købe normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas), refleksfrit glas eller museumsglas. Skal du indramme en plakat, som du gerne vil bevare bedst muligt, anbefaler vi det eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. De andre typer glas har dog mindst 40% beskyttelse mod UV-stråler.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap inde i selve plakatrammen. Passepartout bringer plakaten mere i fokus, og sørger for at der ikke kastes skygge på plakaten. Især de kvadratiske rammer er virkelig flotte med en passepartout.  Du kan kun købe hvid passepartout her i webshoppen, som passer til plakater i størrelserne 40×40 cm og 30×30 cm.

Ejer du en 50×50 cm plakat, som du ønsker indrammet med passepartout? Tag et kig på vores 70×70 rammer eller 60×60 rammer, som kan købes med en passepartout der passer til 50×50 plakater. Vi kan også lave billedrammer i andre store formater, med en passepartout som passer til 50×50 cm plakater. Hvis du har et specielt ønske til størrelse eller farve, skal du bare kontakte os.