Sort træramme – Smal (15 mm) – 50×50 cm

309,00 kr.1.259,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


50×50 træramme med en mat sort lakering og en glat overflade, præcis som vi foretrækker vores sorte billedrammer. Rammen er både 15 mm i bredden og dybden. Du kan også købe den sorte 50×50 ramme som er 20 mm bred og 30 mm dyb her.

Glas
Du kan vælge normalt glas, akrylglas (også kaldt plexiglas, det mest holdbare), refleksfrit glas eller museumsglas til din ramme. Skal du indramme et billede, som du gerne vil bevare i lang tid, anbefaler vi det eksklusive museumsglas, som beskytter optimalt mod UV-stråler. De andre typer glas har dog ca. 40% UV beskyttelse.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap, der sætter fokus på plakaten, og sørger for at rammen ikke kaster skygge på plakaten. Du kan tilkøbe hvid passepartout din denne sorte 50×50 ramme, som passer til plakater med størrelsen 40×40 cm, 30×30 cm eller 20×20 cm.

Vil du gerne indramme en 50×50 cm plakat med passepartout, skal du se vores 70×70 rammer eller 60×60 rammer. Hvis du har et specielt ønsker til størrelse eller farve, skal du bare kontakte os.