South Africa for Sunshine – Union-Castle Line

30.000 kr.

Designer: Maurice Randall
Årti: 1930’erne ?
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 99 cm
Land: England, Sydafrika
Stand: 7/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden britisk skibsplakat af Maurice Randall for Union-Castle Line. Der har før været nogle andre eksemplarer på markedet, men vi har ikke set præcis denne plakat før. De andre har primært været med teksten “South Africa in Seventeen Days”, hvilket indikerer at rejsen derned tog 17 dage.

Vi ved desværre ikke hvilket årti denne plakat er fra, men vi gætter på 1920’erne eller 30’erne, ud fra skibets og ruten til Sydafrika. Skibets navn står på siden af båden, men blok konstatere at det første navn har 9 bogstaver, startede med et ‘S’, efterfulgt af navnet Castle, som de fleste af Union-Castle Line skibene.

Plakaten har fire folder, en stor flænge på midten i højre side og et par mindre flænger i top og bund.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier