South Africa invites you -The Road to Sunland

32,000 DKK

Designer: George Paul Canitz
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 101 cm
Land: Sydafrika
Udgivet af: Cape Times Ltd.
Printet af: Ukendt
Tilstand: 7/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Det er tydeligt at denne plakat ikke blev printet igår, men den er ikke defekt på nogen måde, og tidens slitage tilfører charme til denne historiske plakat

Denne sydafrikanske rejseplakat er lavet af den efterspurgte plakatkunstner George Paul Canitz. Plakaten viser en gammel bil som kører gennem den smukke sydafrikanske natur og bjerge.

Plakaten har teksten “South Africa invites you -The Road to Sunland”. Nederst står der “Booklet from South Africa Offices. Trafalgar Square. London.”. Du finder i skrivende stund ikke denne originale vintage plakat andre steder på internettet. Den har tidligere været solgt på auktion til noget nær samme pris, men i betydeligt dårligere stand. Denne plakat er et fund, og en god investering.

Ramme er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier