South Africa invites you -The Road to Sunland

32.000,00 kr.

Designer: George Paul Canitz
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 101 cm
Land: Sydafrika
Udgivet af: Cape Times Ltd.
Printet af: Ukendt
Tilstand: 7/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Det er tydeligt at denne plakat ikke blev printet igår, men den er ikke defekt på nogen måde, og tidens slitage tilfører charme til denne historiske plakat

Denne sydafrikanske rejseplakat er lavet af den efterspurgte plakatkunstner George Paul Canitz. Plakaten viser en gammel bil som kører gennem den smukke sydafrikanske natur og bjerge.

Plakaten har teksten “South Africa invites you -The Road to Sunland”. Nederst står der “Booklet from South Africa Offices. Trafalgar Square. London.”. Du finder i skrivende stund ikke denne originale vintage plakat andre steder på internettet. Den har tidligere været solgt på auktion til noget nær samme pris, men i betydeligt dårligere stand. Denne plakat er et fund, og en god investering.

Ramme er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier