SS Belgenland | Red Star Line

28.000 kr.

Designer: Henri Cassiers
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 61,5 x 100 cm
Udgivet af: Red Star Line
Land: Belgien, Frankrig, England, USA
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Belgisk/fransk rejseplakat fra rederiet Red Star Line som blev grundlagt i 1871 som et joint venture mellem International Navigation Company of Philadelphia og Société Anonyme de Navigation Belgo-Américaine i Antwerpen. Virksomhedens vigtigste havne var Antwerpen i Belgien, Cherbourg i Frankrig, Liverpool og Southampton i Storbritannien og New York City og Philadelphia i USA.

Skibet på plakaten er SS Belgenland, som har en spændende historie. Skibet blev oprindeligt bestilt af Red Star Line, men blev overtaget under konstruktionen af White Star Line, da 1. verdenskrig startede, og konverteret til troppeskib. Efter krigen returnerede hun amerikanske soldater over Atlanterhavet indtil 1921, hvor hun blev lagt til Liverpool. I 1922 blev hun slæbt til Belfast, hvor arbejdet med hendes genopbygning begyndte. Hun blev tildelt Red Star Line og omdøbt Belgenland. Skibet var Red Star Line’s største og mest luksuriøse skib. Hun forblev på sin rute i et årti, og i 1924 begav hun sig ud på et 133-dages verdenscruise – et af de længste forsøg på en luksusfartøj på det tidspunkt – annonceret som “Det største skib, der cirkler jorden rundt”.

Plakatens stand er virkelig god. Der er kun en lille flænge i toppen, ubetydelige folder og en rids i venstre side samt generel patina.

Vi har set nogle engelske version før, men aldrig denne fransksprogede version. I skrivende stund kan ingen af dem købes andre steder på internettet.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier