Steiermark, Østrig

14.500 kr.

Designer: W. H. Türk
Årti: 1950’erne
År: Ca. 1950
Dimensioner: 61 x 86,5 cm
Udgivet af: A. Wall, Graz
Land: Østrig
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Utroligt smuk og sjælden østrigsk vintage plakat fra Steiermark, som er en af de ni delstater i Østrig med hovedstaden Graz. Plakaten er designet af Herbert Walter‏ Türk omkring 1950. Türk var er en respekteret efterkrigs- og samtidskunstner, der blev født i 1925 i Østrig. Plakaten viser en elegant svale, som synger “Am schönsten ist es”, som betyder “Det er det smukkeste”. Flot tyrkis baggrund med bjerge, byer og en sø med både.

Stand: 9/10 – Plakaten har lidt patina, men er i rigtig god stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 51 x 76 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier