Liverpool-Sydafrika-Australien – White Star Line

16.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 62 x 98,5 cm
Land: UK, Sydafrika, Australien
Udgivet af: White Star Line
Printet af: Liverpool Printing & Stationery
Tilstand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Plakaten er næsten i perfekt stand.

Denne britiske rejseplakat fra det famøse White Star Line rederi promoverer rejser mellem Liverpool, Sydafrika og Australien. Et flot design med et hævet 3D-kort over Sydafrika og Australien og et hvidt stjernesymbol mod en oplyst blå havbaggrund. Byerne Cape Town, Fremantle, Albany, Melbourne, Adelaide, Sydney og Brisbane er markeret. White Star Line blev grundlagt i 1845 i Liverpool og fusioneret med Cunard Line i 1934. Plakaten er trykt af The Liverpool Stationary Co. cirka omkring slutningen af 1920’erne.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier