Sydafrika, Australien og til Fjernøsten

17.500 kr.

Designer: Norman Wilkinson
Årti: 1910’erne
År: 1910
Dimensioner: 64 x 102 cm
Udgivet af: Blue Funnel Line
Land: UK, Sydafrika, Australien
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Smukt skibsplakat fra Blue Funnel Line med teksten “South Africa (Via Las Palmas) & Australia and to the far east – Blue Funnel Line”. Plakaten er et litografi i virkelig god stand fra 1910, designet af den famøse Norman Wilkinson. Alfred Holt and Co., Liverpool, der handlede som Blue Funnel Line, var et britisk rederi, som blev grundlagt i 1866 og drev handelsskibe i 122 år. Det var en af ​​Storbritanniens største skibsfartsselskaber, og havde en betydelig rolle i landets internationale handel og engagement i første og anden verdenskrig.

Stand: 9/10 – Tre folder og en masse patina.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 64 x 102  cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier