The Sun Always Shines on Harwich and Dovercourt

74.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: Ukendt
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 101,5 cm
Printet af: Stafford & Co. Ltd
Udgivet af: Great Eastern Railway
Land: England
Stand: 9/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Meget speciel antik plakat fra de engelske byer Harwich og Dovercourt i Essex. Dovercourt er en lille kystby og badeby. Den er ældre end den mere kendte by Harwich. I dag er byerne sammenhængende.

Dette er en af vores absolut ældste plakater, men vi ved desværre ikke præcist hvornår denne plakat er fra. Vi gætter dog på at den er lavet tæt på år 1900. Denne plakat er ikke til at finde andre steder, så det er svært at få mere information om den. Trods den høje alder, er plakaten i næsten perfekt stand. Tre folder og noget patina er det eneste negative at sige om plakaten, og patina er ikke decideret negativt og de tre folder vil udjævne sig i en ramme.

Ramme er ikke inkluderet i prisen. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakaten.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier