To Canada & United States – Canadian Pacific

35.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1920’erne?
Dimensioner: 60,5 x 98,5 cm
Land: Canada, USA
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Canadian Pacific har udgivet nogle af de flotteste skibsplakater, og dette sjældne eksemplar er en af vores favoritter, selvom man kun ser silhuetten har et skib og ikke de mange detaljer, som skibene har på mange andre plakater fra Canadian Pacific. Skibet sejler i solnedgangen, med de flotteste orange nuancer.

Vi har aldrig set denne plakat før, og vi kan heller ikke finde den andre steder på internettet. Eftersom plakaten er i nærmest perfekt stand, er dette er en meget værdifuld skibsplakat.

Stand: 10/10 – Plakaten er i perfekt stand, udover de to folder som man ser på billedet. Vi har bare taget et billede af plakaten, og grafisk indsat den i en ramme. Når plakaten kommer i en rigtig ramme, vil disse to folder ikke kunne ses, hvorfor vi giver plakatens stand 10/10.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats 60,5 x 98,5 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan vi let erstatte, men det kan vi ikke med disse unikke plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier