Træramme i sort træ – Bred (30mm) – 60×80

499 DKK1,860 DKK

Ryd
+ -

Flot træramme i sort træ med blank overflade og en 30mm bred ramme. Vi anbefaler ikke trærammer i 60×80 størrelsen med smallere rammer pga. stabiliteten. Vil du have en smallere ramme skal du fx se på vores sorte aluminiumsrammer.

Glas
Du kan vælge mellem fire forskellige slags glas: Plexiglas (mest holdbart), Akrylglas (almindeligt glas), Refleksfrit glas og Museumsglas. Skal du bruge rammen til en plakat som du har købt på plakatkunst.dk anbefaler vi museumsglas, da det giver den bedste beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand og værdi bedst muligt.

Passepartout
Overvej om du vil have passepartout med til rammen. Nogle plakater er flottere indrammet med en passepartout. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvide passepartout, men hvis du har andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi nok godt finde en løsning.

Varenummer (SKU): ramme-60x80-black-wood Kategorier: , , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier