Travel the big ship way – Syd- og Østafrika – Capetown Castle – Union Castle Line

45.000 kr.

Designer: Grieg
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 102 cm
Litografisk trykt i: England
Udgivet af: Union Castle Line
Land: England, Sydafrika
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Imponerende skibsplakat med skibet RMMW Capetown Castle fra skibsrederiet Union Castle Line, som promoverede rejser fra England til Madeira, De Kanariske Øer, Syd- og Østafrika. RMMW Capetown Castle blev søsat i 1937 og tog sin første rejse d. 29. april i 1938. I 1943 deltog hun i Operation Bolero, opbygningen af tropper som forberedelse til D-Day. I januar 1947 vendte skibet tilbage som kommercielt skib, efter at have transporteret mere end 164.000 tropper i 2. verdenskrig. I 1967 stoppede skibet sin gloværdige karriere.

Vi ved ikke præcist hvornår denne plakat er fra, men vi er ret sikre på at den er fra skibets første år – i 1930’erne. Muligvis i starten af 1940’erne.

Dette litografiske mesterværk er meget sjældent. Vi har aldrig set denne plakat før, og den kan heller ikke findes andre steder på internettet. Desuden er plakaten i perfekt stand, hvilket gør den til noget meget specielt.

Stand: 10/10 – Meget lidt patina, men ellers perfekt.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til denne plakats 63×102 cm format.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier