Union-Castle Line – Syd- & Østafrika

30,000 DKK

Designer: A. C. Cooper
Årti: Ukendt
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 101 cm
Land: England
Udgivet af: Union-Castle Line
Printet af: Ukendt
Tilstand: 8/10

 

Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Det kan tydeligt ses at denne gamle plakat ikke blev printet igår. Der er spor af fugt, især i den venstre side hvor plakaten er blevet misfarvet, som det kan ses på billederne. Hovedmotivet er dog ubeskadiget, så standen er overordnet set rigtig god.

Denne britiske rejseplakat promoverer ture til syd- og østafrika. Det britiske rederi Union-Castle Line drev en flåde af passagerforinger og fragtskibe mellem Europa og Afrika fra 1900 til 1977.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne gamle original til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du køber en ramme med specialmål og museumsglas, der beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer plakatens skarpe farver og værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier