Vil De med?

6.800 kr.

Designer: Ukendt
Årti: Ukendt
År: Ukendt
Dimensioner: 63,5 x 84,5 cm
Litografisk trykt af: A/S Kruckow & Waldorff
Land: Danmark
Stand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjælden dansk vintage plakat fra forlaget Gyldendal. Plakaten viser et tog i høj fart med teksten:

Jamen det er dyrt; og man skal passe sit Arbejde, Familien skal leve. Kunde man blot faa Livet derude til at komme hjem til sig; det var nemmere og det var billigere.

Det er just det, man kan. Bestil FREM, og hele Livet kommer saa sikkert som Posten ind af Deres dør.
De behøver blot at lukke op og tage imod det.

Det er nemt, det er billigt, det er oplysende. Det er uforsvarligt at lade være.

Vi kender desværre hverken navnet på kunstnere eller årstallet for denne plakat, men vi gætter på at den er fra 1920’erne eller måske 1920’erne. Det er ihvertfald en original, lavet før 1948, hvor man i Danmark stoppede med at skrive navneord med stort forbogstav.

Stand: 10/10 – Lidt patina men perfekt stand.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 64 x 102 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan erstattes, men det kan disse originale plakater ikke.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier