White Star Line – Liverpool to New York

95.000 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1920’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 63 x 102 cm
Lande: England, USA, Canada
Udgivet af: White Star
Printet af: The Liverpool Printing & Stationery Co.
Tilstand: 10/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


En gammel og meget værdifuld original i næsten perfekt stand.

Skibsplakater er nogle af de mest værdifulde, og White Star Line er noget af det ypperste inden for genren, da det britiske rederi byggede tidens største skibe: Olympic (1911), Titanic (1912) og Britannic (1915). Denne smukke plakat viser et stort skib som sejler fra Liverpool og Southampton til USA og Canada. Teksten på plakaten nævner byerne Liverpool, Queenstown, Boston, Philadelphia, New York, Quebec, Montreal, Halifax og Portland. De ruter som nævnes blev sejlet af RMS Titanic og RMS Olympic – hvilket af de to skibe der er tegnet ved vi ikke, for de ligner hinanden til forveksling.

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat andre steder på internettet, og det er usandsynligt at den nogensinde vil blive sat til salg i så god stand igen.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier