Zermatt – Gornergrat

11,000 DKK

Designer: A. Klopfenstein
Årti: 1930’erne
År: 1938
Dimensioner: 64 x 100 cm
Land: Schweiz
Printet af: Roto-Sadag S.A., Genève
Tilstand: 4/10
Der er kun 1 af denne plakat til salg!

Der er en stor skade øverst i højre hjørne, som det kan ses på billederne. Der er også folder, flænger og en generel tilstand som vi ikke kan vurdere højere end 4 ud af 10. Slidtagen har dog sin charme, og kan udbedres, hvis man ønsker at investere i denne gamle, værdifulde plakat.

Togplakater er nogle af de absolut mest værdifulde vintage plakater. Denne historiske togplakat er fra 1938 og promoverer den famøse Gornergrat Bahn. Gornergrat er en ikonisk højderyg i de Schweiziske Alper. Gornergrat Bahn var verdens første fuldt elektrificerede tandhjul hjernbane. I dag er det en moderne, miljøvenlig jernbane, og Europas højeste udvendige tandhjul hjernbane. Jernbanen bringer passagerer direkte fra Zermatt Station (1620 m) til toppen af Gornergrat (3136 m).

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Varenummer (SKU): 27 Kategorier: , , ,
Navigation
Luk

Min kurv

Luk

Ønskeliste

Senest sete

Close

Velkommen!

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger

Har du allerede en konto?

Luk

Luk

Kategorier