Zermatt – Gornergrat

11.000 kr.

Designer: A. Klopfenstein
Årti: 1930’erne
År: 1938
Dimensioner: 64 x 100 cm
Land: Schweiz
Printet af: Roto-Sadag S.A., Genève
Tilstand: 4/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Der er en stor skade øverst i højre hjørne, som det kan ses på billederne. Der er også folder, flænger og en generel tilstand som vi ikke kan vurdere højere end 4 ud af 10. Slidtagen har dog sin charme, og kan udbedres, hvis man ønsker at investere i denne gamle, værdifulde plakat.

Togplakater er nogle af de absolut mest værdifulde vintage plakater. Denne historiske togplakat er fra 1938 og promoverer den famøse Gornergrat Bahn. Gornergrat er en ikonisk højderyg i de Schweiziske Alper. Gornergrat Bahn var verdens første fuldt elektrificerede tandhjul hjernbane. I dag er det en moderne, miljøvenlig jernbane, og Europas højeste udvendige tandhjul hjernbane. Jernbanen bringer passagerer direkte fra Zermatt Station (1620 m) til toppen af Gornergrat (3136 m).

Dette er en original vintage plakat. Det er ikke en reproduktion. I skrivende stund ikke finder du ikke denne plakat til salg andre steder på internettet.

Rammen er ikke inkluderet i prisen, men vi anbefaler, at du køber en speciallavet ramme med museumsglas, som beskytter optimalt mod UV stråling, og dermed bevarer denne unikke plakat og dens værdi.

Se vores udvalg af rammer her.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier