Massiv egetræsramme – Bred (20 mm) – 50×70 cm

389 kr.1.540 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Flot 50×70 cm plakatramme i lækkert massivt egetræ af høj kvalitet med opmærksomhed på bæredygtighed. Modsat andre trærammer, består vores egetræsrammer af det samme træ hele vejen igennem. Derfor er prisen på alle vores egetræsrammer også en lille smule højere end de andre rammer.

Denne ramme er lidt bredere end de fleste andre rammer i 50×70 formatet. Rammen er 2 cm bred og 2 cm dyb. Hvis du leder efter egetræsrammer i andre formater, kan du her se hele vores udvalg af egetræsrammer. De kan fx være, at du har en 50×70 plakat men gerne vil have en passepartout til din ramme? Så skal du kigge på denne 60×80 egetræsramme eller vores populære 70×100 egetræsramme. Begge rammer sælger vi kun i det brede 20×20 mm format, af både æstetiske og praktiske årsager. Smallere rammer er ikke ligeså stabile i store størrelser.

50×70 rammer kan også købes i det smalle 12×18 cm format – se rammen her.

Passepartout
Til denne 50×70 cm egetræsramme kan du tilkøbe en passepartout, som passser til en plakat med størrelsen 40×50 cm eller 30×40 cm. Vi tilbyder som udgangspunkt kun hvide passepartout online. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker til din egetræsramme.

Glas
Vi kan tilbyde fire forskellige slags glas til din egetræsramme: plexiglas (mest holdbart), normalt glas, refleksfrit glas og museumsglas. Skal du bruge rammen til en værdifuld plakat anbefaler vi museumsglas, da det giver den optimale beskyttelse mod UV stråler, og dermed bevarer plakatens tilstand bedst muligt.