Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Om

PlakatKunst er et onlinegalleri baseret på en privat samling af originale vintageplakater. Gamle litografier med historie, charme og autenticitet fra starten af 1900-tallet og frem til 1950’erne.

Hvem er

PlakatKunst

PlakatKunst er en enkeltmandsvirksomhed ejet og drevet af Asger Daugberg. Det er således Asger selv du snakker med, hvis du har spørgsmål eller brug for support.

Asger er uddannet multimediedesigner og har altid interesseret sig for kunst, design og iværksætteri. Siden grundlæggelsen af PlakatKunst i 2020, har han nydt at suge viden til sig om plakatkunst og litografiets historie. De gamle litografier er ikke kun smukke, men åbner en verden af forunderlige historiske detaljer, som stadig bliver ved at overraske.

Interessen for indramning, glas, indlægspapir og passepartout er fulgt med som en naturlig del af bestræbelsen på at skabe de bedste rammer for de unikke vintageplakater.

Partnere

Plakatmanden

De originale vintage plakater som du finder på PlakatKunst, udgør en voksende del af en exceptionel samling af litografiske værker fra de første årtier af 1900-tallet.

Det var bekendtskabet med denne mand og hans samling, som blev startskudet til PlakatKunst i 2021.

Læs mere om litografierne

Partnere

Rammemanden

Rammeproducenten bag PlakatKunst har et professionelt setup med gode fragtpriser, stort udvalg og et team af meget kompetente, søde og glade medarbejdere.

Dyrbar plakatkunst fortjener den bedste indramning, hvilket vi forsøger at muliggøre med 40 udvalgte profiler, 11 passepartouts og fire typer glas -kke mindst det eksklusive museumsglas.

Alle rammerne produceres på bestilling Danmark, hvilket betyder, at din ramme ikke har mistet form og samlet støv på et lager. Det betyder også, at vi ikke producerer mere end hvad vi sælger.

Den eneste negative konsekvens heraf, er at vi ikke kan sende ordrer afsted ud så snart de er bestilt. Det vil oftest tage en lille uge før din ordre leveres.

Læs mere om rammerne