Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Rammer

Danskproducerede kvalitetsrammer i et bredt og lækkert udvalg af forskellige slags træ og farver. Du kan vælge mellem fire slags glas og tilkøbe passepartout til rammerne.

Smukke rammer til

Smukke plakater

Unikke plakater fortjener rammer af højeste kvalitet, med UV-beskyttende glas og et bredt men begrænset udvalg af farver. Derfor har vi indgået samarbejde med Danmarks nok bedste producent af eksklusive billedrammer. Her får vi fire slags glas at vælge imellem - ikke mindst et rigtig lækkert museumsglas, til en pris hvor alle kan være med.

Canadisk eg

Egetræsrammer

Vores egetræsrammer er lavet af 100% massiv egetræ fra Canadiske skove, produceret på bestilling i Danmark. Som du kan se på billedet, er der stor variation i egetræets struktur, hvilket både gør det smukt og uforudsigeligt. Egetræet er ikke selektivt i forhold til hvad det suger op af jorden, og modtagelig overfor naturens elementer generelt, så der er mange faktorer, som har en hånd med i træets struktur.

Ønsker du et mere ensartet udtryk i træets struktur, bør du overveje de lyse trærammer, som også er utroligt populære.

Egetræsrammerne kommer i tre forskellige formater:

  • 12 x 18 mm
  • 20 x 20 mm
  • 20 x 30 mm

Den 12 mm smalle egetræsramme er den smalleste træramme vi har. De andre smalle trærammer er 14-15 mm i bredden. Vi producerer ikke smalle trærammer i større format end 50 x 70 cm.

Shop egetræsrammer

Mat eller blank?

Rammer i mange farver

Farvede rammer er virkelig populært for tiden, og med god grund. De kan komplimentere billedernes farver virkelig flot, og giver kreative muligheder med passepartout eller indlægspapir.

Vi forhandler to slags farvede rammer. Rammer med mat overflade og rammer med blank overflade. De matte rammer er 15x15 mm, mens de blanke er 14x14 mm, men faktiske virker smallere, pga af de mere afrundede hjørner.

Alle vores farvede rammer - også de hvide og sorte - har en helt glat overflade, så man ikke kan se træets struktur.

De farvede rammer er lavet med det eksotiske træ Ayous, også kendt som obeche, abachi, samba og wawa. Gibson og Fender har bl.a. brugt Ayous træ til at producere guitarer.

Se vores farvede rammer

Bevar plakaterne med

Museumsglas

Vi elsker at sende de smukke værker ud i verden, men vi håber at de nye ejere vil passe ligeså godt på plakaterne, som deres tidligere ejer. Mange af de gamle plakater har aldrig før været indrammet, hvormed lyset ikke har haft mulighed for at ødelægge de smukke farver. Det behøves dog heller ikke være tilfældet, hvis du blot indrammer din plakat i en ramme med vores museumsglas, som beskytter ca. 80% mod lysets UV-stråler.

Vi har fået en rigtig god pris på dette lækre museumglas, som er lavet af ægte glas, så du ikke går på komnpromis med glassets klarhed. Vil du have højere UV-beskyttelse, er det meget dyrt, og hvis du undgår at placere plakaten i direkte sollys, vil plakaternes farver ikke falme synligt i de næste 100 år som minimum.

Se vores rammer med museumsglas

Rammer efter mål

Kvalitet og præcision

Rammer på mål

Vi indrammer ikke plakater, men tilbyder rammer efter lige præcis de mål som du har brug for - helt ned til milimeteren. Du kan vælge lige det glas du ønsker, og tilkøbe passepartout med præcis det hulmål, som du ønsker.

Det kan godt tage lidt længere tid at levere rammer med specialmål, men du skal sjældent vente mere end en uge, før din ordre når frem.

Vil du gerne holde de forskellige rammer op mod dine plakater, er du velkommen på Falstersgade 19A i Aarhus C, hvor vi har alle de forskellige profiler, og god tid til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.

Se vores rammer med specialmål