Massiv egetræsramme – A0 ramme (84,1×118,9 cm)

1.199,00 kr.3.429,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


A0 egetræsramme med flot egetræ fra bæredygtige canadiske skove. Vores egetræsramme er 2 cm bred og dyb, mens vores andre A0 rammer der er 3 cm dybe. Modsat vores andre A0 trærammer, består egetræsrammerne af det samme massive egetræ hele vejen gennem rammen. Dette gør den til en lidt dyrere og mere eksklusiv billedramme. Rammen er 100% ægte egetræ, hvilket også betyder at træets struktur i rammelisternes altid vil variere lidt.

Glas

Vi anbefaler altid akrylsglas (plexiglas) til de større rammer. Ægte glas (inkl. refleksfrit glas og det eksklusive museumsglas), har betydeligt større risiko for at gå i stykker ved fragte eller ophæng. Plexiglasset kan næsten ikke gå i stykker, og det kræver et skarpt øje at se forskel på ægte glas og vores akrylglas. Du er dog velkommen til at købe normalt glas, refleksfrit glas eller det eksklusive museumsglas, som giver den optimale UV-beskyttelse. Ægte glas er dyrere i både pris og fragt, men skulle det gå stykker under forsendelsen, sender vi bare en ny ramme.

Passepartout

Passepartout er et stykke hvidt pap, der er skåret med en vinkel, som sikrer at der ikke bliver kastet nogen skygge på plakaten. A0 rammerne kan købes med passepartout som matcher 70×100 plakater. Ønsker du en anden udskæring eller farve, skal du bare kontakte os.

Har du en A0 plakat, som du ønsker at indramme med passepartout, skal du købe en af vores 100×140 rammer, der alle kan købes med en passepartout, som passer til A0 plakater.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier