Billedramme i lyst træ – Smal (15 mm) – 40×40 cm

255,00 kr.819,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Skøn 40×40 billedramme i lyst træ med en ramme som er 15 mm både i bredden og dybden. Dette lyse træ har en virkelig flot farve og tekstur, som du kan se på billedet.

Glas
Når du køber en af vores rammer har du fire slags glas at vælge mellem: Normalt glas, akrylglas (plexiglas), refleksfrit glas og museumsglas. Skal du indramme en værdifuld plakat, anbefaler vi museumsglas, da det beskytter optimalt mod UV-stråler.

Passepartout
Passepartout er en ramme af pap, som placeres inde i selve billedrammen. En passepartout sætter fokus på plakaten, uden at der kastes skygge på plakaten. Du kan tilkøbe hvid passepartout til denne 40×40 ramme, som matcher plakater med størrelsen 30×30 cm eller 20×20 cm.

Ønsker du at indramme en 40×40 plakat med passepartout, skal du se på vores 70×70 rammer, 60×60 rammer eller 50×50 rammer. Ønsker du en anden størrelsen eller farve, skal du bare kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier