Fyrværkeri på Skansen

12.300 kr.

Designer: Ukendt
Årti: 1930’erne
År: Ukendt
Dimensioner: 70 x 93,5 cm
Litografisk trykt af: J. Olséns Litogr. Anst., Stockholm
Land: Sverige
Stand: 8/10

1 på lager

 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


Sjældent svensk litografi fra 1930’erne, som promoverede nytårsfesten i Skansen – et frilandsmuseum og zoologisk have på Djurgården ved den svenske hovedstad Stockholm. Vi har tidligere set en plakat – ssom også er sjælden – med samme billede, dog med teksten ‘Nytår på Skansen. Denne plakat med teksten ‘Fyrverkeri på Skansen’ har vi aldrig set før, og vi finder den heller ikke andre steder på internettet.

Stand: 8/10 – Lidt patina og folder nede i højre hjørne samt nogle kantrevner.

Ramme er ikke inkluderet. Se vores store udvalg af eksklusive rammer, som kan tilpasses præcist til plakatens 70×93,5 cm format. Vi fragter altid rammer og plakater hver for sig, så vi ikke risikerer at rammen går i stykke og ødelægger plakaten. Ødelagte rammer kan erstattes, men det kan disse originale plakater ikke.

SKU: 318 Categories: , ,
Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier