Hvid træramme – 100×140 cm

1.369,00 kr.3.619,00 kr.

+ -
 • Levering & returnering

  Levering

  Vi sender globalt inden for 1-3 dage. Plakater sender vi med PostNord eller UPS og rammer sender vi med GLS. Det betyder, at vi kan sende rammer meget billigt, og få vores værdifulde litografier forsikret. I udsalgsperioder og helligdage kan leveringstiden være længere end normalt.

  Returret

  PlakatKunst.dk accepterer ombytning og returnering af uskadte produkter inden for 14 dage fra datoen for modtagelse af produktet. Der kan gå 1-3 hverdage fra varen er returneret til os, før tilbagebetalinger modtages. Tilbagebetalinger sker altid til den betalingsform du købte varen med.

  Har du modtaget en defekt vare?

  Har du modtaget en plakat som ikke er i den stand du var lovet, kan du altid benytte dig af vores returret.

  Har du modtaget en defekt billedramme, hvilket godt kan ske under fragten, skal du bare kontakte os på support@plakatkunst.dk med dokumenterende billeder. Så sender vi dig en erstatning for den defekte del hurtigst muligt. Dette koster dig naturligvis ikke noget, og den defekte del kan du bare smide ud. Er det eksempelvis bare glasset som er ødelagt, sender vi dig kun nyt glas. Dette gør vi, for at minimere spildet af både materialer og unødvendig fragt. Du skal altså ikke sende defekte varer retur til os.

  Hjælp

  Kontakt os endelig, hvis du har andre spørgsmål og/eller bekymringer.

  E-mail: support@plakatkunst.dk
  Telefon: 28 686 123


100×140 træramme lakeret med en flot hvid på en helt glat overflade, hvor man ikke kan se træets struktur. Vi foretrækker denne hvide billederamme til vores plakater, men du kan også købe rammen her, og bede om at få den med synlig struktur til samme pris. 100×140 er det største format som vi forhandler rammer i. Vi kan godt levere større rammer, men så skal de afhentes på vores adresse i Aarhus, Danmark. Ønsker du et andet glas til din ramme, bedes du kontakte os på support@plakatkunst.dk eller 28 686 123.

Rammen er 2 cm bred og 3 cm dyb, hvilket giver den perfekte balance mellem æstetik og stabilitet.

Glas

Vi anbefaler akrylglas (plexiglas) til 100×140 rammerne, eftersom ægte glas (inkl. refleksfrit glas og museumsglas), er meget mere ustabilt i forhold til både transport og ophæng. Plexiglasset som vi forhandler ligner til forveksling ægte glas når foliet er fjernet og en plakat er kommet i rammen. Du kan dog godt vælge en af de tre typer ægte glas til din 100×140 ramme, og skulle rammen gå i stykker under fragten, sender vi bare en ny. Pris og forsendelse er dog markant dyrere med ægte glas, end hvis du køber rammen med plexiglas.

Passepartout

Passepartout er et stykke pap af høj kvalitet, som er skåret i en vinkel, så den ikke kaster skygge på plakaten. Til vores hvide 100×140 billedrammer kan du tilkøbe en passepartout, der passer til plakater med størrelserne A0 (84,1×118,9 cm) eller 70×100 cm. Hvis du ønsker en anden størrelse, udskæring eller farve, er du velkommen til at kontakte os.

Luk
Kategorier
Tags
Luk Min kurv
Luk Ønskeliste

Senest sete

Close
Luk

Luk
Navigation
Kategorier